top of page

SEDAN 1992

Fesk Ida ursprungsingången
Fesk Ida 2021.png

VI ÄR

Kvalitet & Miljö

Mervärde Fisk idag 

Fisk Idag har under årens lopp vuxit från en liten verksamhet till en professionell organisation med över 75 duktiga och passionerade medarbetare. Vi är organiserade i avdelningar för Sälj, Ekonomi, Inköp, Beredning och Produktutveckling, Orderhantering och Lager (Kyl och Frys), och vår framgång grundar sig på personligt ansvar och kontinuerlig utveckling.

Våra medarbetare är en samling målmedvetna, kreativa och lojala individer, som tillsammans skapar en arbetsplats präglad av gemenskap och ständig utveckling. På vår anläggning på Öckerö arbetar 10-15 personer under årets olika säsonger, alla dedikerade till att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till våra kunder.

Fisk Idag grundades 1992 och har sedan dess gjort en framgångsrik resa, med en omsättning på 365 miljoner år 2017. Verksamheten har uppnått en snabb tillväxt genom fokus på hög servicekvalitet, hårt arbete och en strategi för återinvestering av vinsten.

Vårt mål har alltid varit att skapa nöjda kunder, och vi fortsätter att arbeta hårt för att nå detta mål.

Fisk Idags engagemang för miljön sträcker sig långt bortom ord. Vi strävar efter att bidra till en hållbar framtid för både vår lokala omgivning och världen som helhet. Vår miljöpolicy omfattar allt från produktion till distribution, där vi arbetar hårt för att minimera vår påverkan på miljön.

Vi har också erkänts för vår miljöansvarstagande, med certifieringar som IP-Livsmedelsförädling och MSC (för vildfångad fisk) från 2011 samt ASC-certifiering (för odlad fisk) från 2013. Vi är stolta över att ha nått dessa prestigefyllda certifieringar och fortsätter att arbeta för att förbättra vår hållbarhetspraktik.

På Fisk Idag brinner vi för att erbjuda mer än bara träffsäkra produkter levererade i tid. Vi vill etablera en nära relation med våra kunder, för att tillsammans maximera fördelarna med säsongsbaserade fiskar och garantera tillgång till specifika produkter till marknadens bästa pris.

Vi är mer än bara en leverantör - vi vill vara en partner i våra kunders framgång. Vi bistår med expertkunnande inom områden som nya arter, exklusiva produkter som kaviarer, tillagningsmetoder, infrysning, fångstmetoder, ursprung och spårbarhet. Detta genom personlig utbildning, antingen hos kunden eller i vår egen utbildningslokal belägen i hjärtat av Fiskhamnen.

Vår beredningsavdelning är ständigt i rörelse med produktutveckling och vi är alltid öppna för samarbeten med våra kunder för att tillgodose deras specifika behov.

bottom of page